Hledat
Hledat

Certifikát prodloužené záruky EXPERT: pět let bezstarostného provozu vašeho kotle

Představte si bezstarostný provoz vašeho kotle v rámci pětileté prodloužené záruky. Zakoupením certifikátu EXPERT získáte výhody, jako jsou bezplatné opravy výrobku (veškeré náklady na materiál, práci a dopravné), nadstandardní servis zahrnující live monitoring vašeho kotle včetně topného systému a vzdálenou diagnostiku.

Zde získáte všechny potřebné informace:

Co prodloužená záruka EXPERT zahrnuje

A co je její součástí.

Proč si prodlouženou záruku zakoupit

A veškeré výhody pořízení certifikátu.

Jak a kde certifikát prodloužené záruky získám

Doporučení k nákupu a stažení aplikace.

Jak funguje live monitoring a diagnostika

A online servisní podpora jako celek.

CO ZÍSKÁTE ZAKOUPENÍM PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY EXPERT?

Zakoupením certifikátu EXPERT získáte veškeré komponenty zajišťující komfortní provoz vašeho kotle včetně softwarových služeb.

PROČ SI ZAKOUPIT PRODLOUŽENOU ZÁRUKU?

Ochrana před neplánovanými výdaji

Váš osobní specialista

Vzdálená podpora

Ušetřete až 40 % investičních nákladů

Ochrana před neplánovanými výdaji

Prodloužená záruční doba na pět let vám zajistí bezplatné opravy výrobku po celou dobu. Nebudete tak platit za materiál, práci, ani cestovné, a bezstarostný provoz kotle si užijete mnohem déle.

Váš osobní specialista

Vzdálená správa a diagnostika, jako je např. informace o aktuálním tlaku vody v topném systému, poskytuje servisnímu partnerovi komplexní přehled a znalosti o vašem kotli, a on tak může rychleji detekovat příčinu či možné komplikace v topném systému.

Vzdálená podpora

Servisní technik má k dispozici speciální servisní software, popř. mobilní aplikaci, pomocí které má neustálý vzdálený přehled o provozu vašeho spotřebiče.

Ušetřete až 40 % investičních nákladů

Zakoupením tohoto certifikátu ušetříte až 40 % investičních nákladů oproti nákupu jednotlivých komponentů a standardní prodloužené záruky.

Jak a kde získám certifikát prodloužené záruky?

Kontaktujte servisní firmu z naší partnerské sítě

V případě, že nemáte žádného stálého servisního partnera, použijte níže umístěné tlačítko k nalezení autorizované servisní firmy Vaillant ve vašem okolí. Jestliže jste s některou ze servisních firem již v kontaktu, tak si u ní EXPERT certifikát objednejte.

Začněte s aplikací MiGo Link

Stáhněte si z AppStoru, popř. Google Play, mobilní aplikaci MiGo Link, zaregistrujte se a v následujícím kroku potvrďte vašemu servisnímu partnerovi přístup k vašemu kotli. Servisní firma tím tak získá celkový přehled o vašem topném systému a bude moci rychleji detekovat příčinu v případě chyby.

Užívejte si veškerých výhod prodloužené záruky EXPERT

Od teď váš servisní partner má stálý přístup ke všem parametrům kotle a topného systému. Je informován o všech případných chybových hlášeních a v případě potřeby vás bude kontaktovat.

JAK FUNGUJE LIVE MONITORING A DIAGNOSTIKA?

Vaše rychlé řešení k on-line servisní podpoře

Po schválení vzdáleného přístupu ke kotli servisní firma aktivuje vaši registraci výrobku v servisním softwaru MiGo EXPERT. Toto softwarové řešení umožňuje monitorovat kotel, zaznamenávat důležité parametry z topného systému a nabízí dále mnoho dalších užitečných informací, jak pro uživatele, tak pro servisní firmu. Jednou z nich může být například monitoring tlaku vody v topném systému. Při rychlém poklesu této hodnoty systém tento stav vyhodnotí a obě strany jsou o tomto informovány.

Live monitor

Vzdálená správa a diagnostika, jako je např. tlak vody v topném systému, poskytuje servisnímu partnerovi komplexní přehled a znalosti o vašem kotli. On tak může rychleji detekovat příčinu možné komplikace v topném systému. Na obrázcích jsou pro ilustraci zobrazena data, která má servisní partner vybavený servisním softwarem MiGo EXPERT Pro k dispozici.

Informace o energiích

Servisní technik má rovněž detailní přehled o spotřebě energií. Systém zaznamenává spotřebu jak zemního plynu, tak elektrické energie, odděleně pro vytápění a přípravu teplé vody.

Monitorování topného systému a predikce

Servisní technik si může zobrazit řadu důležitých parametrů v historii zařízeni za období jednoho týdne. Rozborem grafu záznamu, např. jednotlivých teplot nebo tlaků, lze s dostatečným předstihem mnoho věcí predikovat, a tím eliminovat případné poruchy.